Bergrace Shop

Verstelbare heupband met bidon

Heeft als extra een pocket voor het meenemen van energierepen \ gelletjes, sleutels, pinpas of kleingeld. Riem verstelbaar en daardoor geschikt voor iedereen.

Voor-inschrijving: € 7,95. Na-inschrijving € 9,95.

Heupband met 2 drinkflesjes

Band met 2 bidons van 0,3 liter. Aan de voor- en achterkant voorzien van reflectie. Heeft een extra pocket voor energierepen, sleutels, pinpas of kleingeld. Riem verstelbaar en daardoor geschikt voor vele sporters.

Voor-inschrijving: € 15,95. Na-inschrijving € 19,95

Handig functioneel heuptasje

Geen rugzak, geen broek- of jaszak dan is dit heuptasje de oplossing voor een sleutelbos, pinpas of muntgeld. De riem is verstelbaar, heeft een goede pasvorm en gemaakt van comfortabel materiaal.

Voor-inschrijving: € 9,95. Na-inschrijving € 16,95

Allround Sportsokken actie

Geen belangstelling voor deze actie dan het vakje op het inschrijfformulier aanvinken.

Vier dagen wandelen is een knappe prestatie. Belangrijk zijn goede schoenen en een paar passende sportsokken. Dat voorkomt blessures. Voor de geleverde prestatie is een beloning op zijn plaats. Meerdere duizenden Bergrace sporters zijn je voorgegaan en zijn dik tevreden.

Je betaalt geen  € 9,50 p. p. maar slechts € 5,00. Jouw persoonlijk financieel voordeel is € 4,50. Je hebt keuze uit actuele kleuren en modellen.

Het bestellen gaat automatisch via het inschrijfformulier.

Bij het afhalen van de startkaart in het Bergrace Center en tijdens de 4 Bergrace Wandel Dagen maak je de keuze in kleur en maat. Je voeten verdienen het dus verwen ze.

Bezoek: Bergrace Shop in Bergrace Center Dolderstraat 8, Wageningen.
Kom de diverse aanbiedingen van Salomon en Asics loop/wandel/sport schoenen gewoon even bekijken en passen.