Algemene informatie

Kom op de fiets

De start- en finishlocaties zijn verspreid over Wageningen, makkelijk bereikbaar op de fiets. Er is voldoende ruimte om fietsen te plaatsen, maar niet voor veel auto’s.
Daarom het vriendelijke verzoek, wees sportief kom op de fiets. Zeker op de 1e, 2e en 4e dag i.v.m. beperkte parkeerplaatsen voor auto’s.

 Houd de natuur schoon

Bij elke start/finishlocatie staan afvalcontainers waarin afval gedeponeerd kan worden. Maak hier gebruik van en laat beslist geen afval achter langs het parcours, zeker niet in de uiterwaarden en in het bos. Bewaar het afval om op de controle – en versnaperingsposten in te leveren.

Ook belangrijk:

Voer geen appels en brood aan de paarden en koeien, daar worden ze onrustig van. Je bent gewaarschuwd.

Verantwoording

Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Belangrijk voor het succes

  • Volg de aanwijzingen van de organisatie en de verkeersregelaars op.
  • Deze editie is avontuurlijk en sportief. Het advies is om kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kunnen en vuil/nat mogen worden.
  • Wanneer wegens slechte weersomstandigheden de organisatie moet beslissen om één of meer van de 4 wandeldagen te annuleren, dan ontvangt de deelnemer geen inschrijfgeld terug.
  • De laatste informatie tijdens deze dagen wordt gedeeld via de email en op Facebook. De mail wordt gestuurd naar deelnemers die hebben voor-ingeschreven.

Volg ons op facebook dan ben je als eerste die op de hoogte is van nieuwtjes en aanpassingen.