Algemene informatie

Blijvende herinneringen voor je hele leven.

Elke deelnemer ontvangt direct op de laatste dag wanneer de finish wordt gepasseerd deze Medaille,  oorkonde en  een foto van je zelf op het 5 mei  wanneer je voor het groene scherm gaat staan.

Kom op de fiets

De start- en finishlocaties zijn verspreid over Wageningen, makkelijk bereikbaar op de fiets. Er is voldoende ruimte om fietsen te plaatsen, maar niet voor veel auto’s.
Daarom het vriendelijke verzoek, wees sportief kom op de fiets. Zeker op de 1e, 2e en 4e dag i.v.m. beperkte parkeerplaatsen voor auto’s.

Houd de natuur schoon

Bij elke start/finishlocatie staan afvalcontainers waarin afval gedeponeerd kan worden. Maak hier gebruik van en laat beslist geen afval achter langs het parcours, zeker niet in de uiterwaarden en in het bos. Bewaar het afval om op de controle – en versnaperingsposten in te leveren.

Ook belangrijk:

Voer geen appels en brood aan de paarden en koeien, daar worden ze onrustig van. Je bent gewaarschuwd.

Verantwoording

Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Belangrijk voor het succes

  • Volg de aanwijzingen van de organisatie en de verkeersregelaars op.
  • Deze editie is avontuurlijk en sportief. Het advies is om kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kunnen en vuil/nat mogen worden.
  • Wanneer wegens slechte weersomstandigheden de organisatie moet beslissen om één of meer van de 4 wandeldagen te annuleren, dan ontvangt de deelnemer geen inschrijfgeld terug.
  • De laatste informatie tijdens deze dagen wordt gedeeld via de email en op Facebook. De mail wordt gestuurd naar deelnemers die hebben voor-ingeschreven.

Volg ons op facebook dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwtjes en aanpassingen.

Winacties Veldsink – Finas

JumpXL cadeaubonnen
Houd jij wel van een sprongetje? Wij van Veldsink – Finas verloten een aantal cadeaubonnen van JumpXL uit Ede. Wil jij kans maken op één van deze gave bonnen?

In de tas je tijdens je 1e wandeldag krijgt, tref je een ‘Ik wil springen’- formulier aan.  
Lever dit formulier vóór 15-10-2021 compleet ingevuld in op ons nieuwe kantoor aan de Stadsbrink 445-447 te Wageningen en wie weet spring jij straks in het rond!


Sportschoenen

Voor de volwassenen onder ons verloten wij gave sportschoenen!  Op ons nieuwe kantoor aan de Stadsbrink 445 – 447 te Wageningen staan een aantal schoenen om te passen. Past één van de schoenen? Dan neem je automatisch deel aan de verloting van dat paar schoenen.
Dus waar wacht je nog op? Passen maar!
Vul dan vóór 15-10-2021 nog wel even het ‘Ik wil passen’- formulier in dat je aantreft in de tas die je tijdens je 1e wandeldag krijgt en lever deze compleet ingevuld bij ons in.

Veel geluk!